Informatieavond financiële opvoeding

Dinsdag 21 januari 19:30-21:00 (inloop v.a. 19:00)

Uit een enquête onder ouders van de Fiep Westendorp, Nautilus en Notenkraker bleek er behoefte te zijn aan een informatieavond over Financiële opvoeding. Met veel plezier organiseren we dit op dinsdagavond 21 januari. 

Tijdens deze avond zal Rebecca Rozenstruik, budgetconsulent en maatschappelijk dienstverlener, naast dat zij informatie en voorbeelden geeft uit de praktijk met u in gesprek gaan over o.a. het geven van zakgeldhet starten met kleedgeld en hoe u samen met uw zoon/dochter afspraken kunt maken over bijvoorbeeld het gebruik van een mobiel.

Na deze avond kent u uw eigen financiële opvoedstijl en heeft u voldoende informatie om samen met uw zoon/dochter (nieuwe) afspraken te maken over geld en financiën. Het laatste kwartier van de avond staat in teken van informatie voor vragen over gemeentelijke voorzieningen, mogelijkheden tot ondersteuning en andere vragen. Hieronder vindt u ook de algemene flyer. U bent van harte welkom op deze avond. U kunt zich opgeven door een korte mail te sturen naar: info@p-a-w.nl .

Datum: 21 januari. Inloop: 19:00. Start: 19:30. Einde: 21:00. Locatie:  Gebouw Bockesprong (ingang begane grond).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.