Leerlingraad zorgt voor schonere wc’s op de Fiep

In het najaar kwam de leerlingenraad van de Fiep Westendorpschool een aantal keer bij elkaar om hun plannen te bespreken. Ze besloten zich te richten op het maken van een schoolkrant, het realiseren van een stilteruimte en het frisser maken van de wc’s en douches in het gebouw.

Jill, Olaf, Nova, Sam en Chahid gingen aan de slag met de stilteruimte. Die wordt komende zomervakantie gemaakt door een aannemer in het deel van de teamkamer dat aan de gang grenst. De ruimte wordt gezellig aangekleed en kan ook als spreekkamer worden gebruikt door het personeel.

In het voorjaar verscheen ’t Fiepvogeltje, een professionele schoolkrant samengesteld door Kenzo, Iris, Leron en Narjiss. U kunt de schoolkrant hier lezen: https://issuu.com/bsfiepwestendorp/docs/fiepvogeltje_april_2023

Een andere grote wens was het opfrissen van de inmiddels ruim 10 jaar oude wc’s en douches. Ayoub, Zouhair, Eliyah en Kossay zorgden voor zachter wc-papier, extra wc-borstels, luchtverfrissers en afsprakenposters over hoe je de wc dient achter te laten. 

We zijn heel trots op onze leerlingenraad!